Untitled-removebg-preview

Qëllimi ynë është të ofrojmë përsosmëri në shërbim dhe ekzekutim.

Ekipi ynë vazhdimisht monitoron shfaqjen e teknologjive të reja ku qasja ndaj secilit projekt të ri është individuale, ne e trajtojmë çdo klient në mënyrë të barabartë, pavarësisht nga madhësia e kompanisë dhe buxhetit të saj.
Certifikuar:

ISO 9001:2015

Shih shërbimet tona

GeoApp

GeoApp është zhvilluar për t'u përdorur në pajisjet Android.
Klienti që përdor këtë aplikacion rregullon pajisjet gjeodezike, përmes këtij aplikacioni ata mund të shtojnë përdorues, klientë, produkte dhe raste.
Më shumë rreth këtij aplikacioni
F5

Sistemi për menaxhimin e pacientave.

Softueri i menaxhimit të pacientit (PMS) është softuer që përdoret për të marrë informacion mjekësor nga një pajisje mjekësore që do të përdoret në trajtimin ose diagnostikimin e një pacienti.
Më shumë rreth këtij aplikacioni

Time Tracking

Softueri për menaxhimin e punëtorëve është softuer që përdoret për të marrë informacion rreth punëtorëve duke përfshirë: kohën kur punëtori fillon dhe mbaron punën, koha kur fillon dhe mbaron pauzën.
Më shumë rreth këtij aplikacioni

PoS

Program kompjuterik për dyqane (farmaci), librari, kozmetikë, punëtori, etj., që shesin artikuj dhe / ose shërbime me pakicë ose me shumicë.
Më shumë rreth këtij aplikacioni

Klientët

Me një pamje krejt të re dhe karakteristika të fuqishme, Tretek është mënyra më e mirë për të siguruar sukses për biznesin tuaj.

Zbulo më shumë

Partnerët