Ndërtoni webisite-in apo softuer-in tuaj

Shërbime për të gjithë

Procesi i planifikimit

Ne dizajnojmë, ndërtojmë dhe mbështesim webfaqe dhe aplikacione për të gjithë klientët.
 • 1
  Kompatibiliteti

  Ne bëjmë produkte që janë të përputhshëm për çdo shfletues dhe pajisje.

 • 2
  Kros Platforma

  Ne mund t'ju sjellim produkte që punojnë në shumë platforma.

 • 3
  Website Responsiv

  Website responsive është pika fillestare edhe e fundit e punës tonë.

 • 4
  Përformanca

  Përveq dizajnimit, performanca është objektivi kryesor në secilin aplikacion.

Zhvillimi i Softverit

Ne ofrojmë shërbime për zhvillimin e aplikacioneve për web, celular dhe desktop për klientët tonë.

Analiza e të Dhënave

Ne i mbulojmë nevojat e klientëve tanë me shërbime të ndryshme, të dhëna të mëdha, inteligjencë bizesi, analiza dhe vizuailzim të të dhënave.

Konsulencë softuerësh

Ne ofrojmë konsulencë të softuerëve ekspertë duke filluar nga zhvillimi i konceptit, analiza e kërkesave dhe zgjedhja e teknologjisë deri te vendosja e strategjisë dhe menaxhimi e sigurisë.

Mbështetja dhe mirëmbajtja

Ne ofrojmë mirëmbajtje dhe mbështetje të vazhdueshme përgjatë bashkpunimit. Ju merrni qasje në funksionalitete dhe përmirësime të reja në aplikacionet tuaja ekzistuese.

Web Portale

Dizajnimi, zhvillimi, integrimi, auditimi i sigurisë, mirëmbajtja dhe shërbime të tjera për të nxitur bashkëpunimin elektronik me klientët, partnerët, shitësit etj.

Zhvillimi i programeve kompjuterikë

Ne jemi në gjendje të mbështesim partnerët tanë në çdo fazë të projekteve IT, që merret ekipi ynë për kohë të caktuar.

0 Projekte të kompletuara

0 Reagime pozitive

%

0 Projekte të dështuara

Na kontaktoni!

Na telefononi ose ulni në çdo kohë, ne përpiqemi t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve brenda 24 orëve në ditët e punës.
Ekipi ynë është gjithmonë i gatshëm të pranojë idenë tuaj dhe ta kthejë atë në kërkesat e duhura teknike dhe t'i japë jetë idesë tuaj.