Ndërtoni aplikacionin apo website-in e ëndrrave tuaja

Rreth kompanisë tonë

Kush jemi ne

Historia jonë filloi në vitin 2015 në Prishtinë. Atëherë ishim tre zhvillues që filluam të ndërtojmë softuerë në një zyrë të vogël në sheshin e qytetit. Sot, ne jemi të privilegjuar që kemi lidhje me shumë klientë në të gjithë vendin dhe jemi të kënaqur për dobinë e aplikacioneve që përdoren në punën e tyre të përditshme.

Logoja jonë është e frymëzuar nga kllapat që përdoren në punën e përditshme të programuesit dhe pikat përfaqësojnë bitët që janë sasia më e vogël e të dhënave në një kompjuter. Emri "tretek" vjen nga "tre" që është numri 3 dhe "tek" që është formë e shkurtër e teknologjisë në shqip.

Ndërtoni çfarë dëshironi
Ngarkim i shpejtë
Dizajne profesionale
Block builder
Performance
Përditësime

Ndërtoni me ne

Ne jemi një komunitet i bashkëpunëtorëve të angazhuar të apasionuar pas krijimit të zgjidhjeve në Web të cilat transformojnë mënyrën se si klientët tanë bëjnë biznes

Klienta të kënaqur

90%

Zhvillim i Webi-it

80%

Performanca

90%

Visioni

Vizioni ynë është të rrisim ekipin tonë multi-disiplinor në mënyrë që të ofrojmë një spektër të gjerë të shërbimeve të specializuara të Inxhinierisë, Teknologjisë së Informacionit dhe Menaxhimit për të bërë zgjidhje për Klientët tanë duke ofruar përsosmërisë dhe efikasitetit në të gjitha aspektet e projekteve
 • STRATEGJIA

  Qëllimi ynë kryesor është të diversifikojmë produktet dhe shërbimet tona.

 • KONFIDENCA

  Falë normës sonë të mbajtjes 100% të klientit, ne jemi të bindur që do të jeni të kënaqur me shërbimet tona.

 • MARRDHENIET

  Ne hulumtojmë në proceset e biznesit tuaj për t'ju ofruar zgjidhjet më të mira të mundshme.

 • MISIONI I TRETEK-UT

  Të ndërtojmë zgjidhjen më të përshtatshme, të sigurt dhe me kosto efektive të projektve dhe ta bëjmë më të lehtë për përdorim.

ZGJIDHJET TONA

Ne gjithmonë kemi besuar se shërbejmë zgjidhjet më të mira të softuerit. Është qëllimi ynë
për ndërtimin e standardeve më të larta të cilësisë, duke përdorur praktikat më të mira.
Duke pasur parasysh klientët, zgjidhjet tona kanë tendencë të lidhin të gjitha bizneset me klientët,
ku biznesi mund të ketë qasje në botën dixhitale lehtë.

Ne jemi këtu për ju!

Andaj bëje ëndrrën tënde realitet!