Përfitimet e Tretek DevOps

Dizajnoni dhe ndërtoni aplikacione të shkëlqyera

Punoni me dizajnerë me përvojë UX / UI dhe zhvillues të React.js të cilët do t'ju ndihmojnë në planifikimin, hartimin dhe zhvillimin e aplikacioneve në internet dhe celular.

Ekosistemi i Leverage
React.js

Ndërtoni aplikacione të bazuara në internet, faqe interneti statike dhe aplikacione mobile duke përdorur ekosistemin më të madh të komponentëve dhe bibliotekave me burim të hapur.

Ndërtoni një softuer të mirëmbajtshëm

Nga thirrja API, përmes menaxhimit të shtetit dhe përbërësve të UI ne dizenjojmë dhe zbatojmë zgjidhje të thjeshta dhe të qëndrueshme duke ndjekur praktikat më të mira.
Aplikacioni

Me ekspertizën e zhvillimit të fituar në mbi 30+ projekte ndërkombëtare të softuerit

Komunikim efikas

Ju komunikoni drejtpërdrejt me zhvilluesit, zgjidhni mjetet dhe caktoni detyra. Ne punojmë nga një zyrë kështu që ju mund të integroni lehtësisht zhvilluesit tanë në strukturat dhe proceset tuaja ekzistuese të ekipit. Për fillimin efikas ne mund t'ju vizitojmë ose ju mund të bashkoheni me ekipin në zyrën tonë.

Angazhimi i Zhvilluesve

Ekipi juaj i dedikuar i zhvillimit punon për ju me kohë të plotë duke vepruar sikur të ishin pjesë e ekipit të brendshëm. Duke ndjekur praktikat më të mira agile, ne krijojmë lidhje personale dhe marrëdhënie të forta pune. Ne kujdesemi për suksesin tuaj, tregojmë iniciativë dhe një qasje proaktive për zgjidhjen e problemeve.

Rezultate të Cilësisë së Lartë

Ne i kthejmë specifikimet e veçorive të tua në softuer të gatshëm për biznes që plotëson standardet më të larta. Cilësia e kodit garantohet nga testet e automatizuara dhe vlerësimet e kolegëve. Ju përdorni aftësitë e ekspertëve tanë të brendshëm dhe ekspertizën e industrisë për të shpejtuar kohën e produktit në treg.

Si mund t'ju ndihmojmë?