Vlerësimi i veturave

Klienti

Dogana e Kosovës

Teknologjia e përdorur

ASP.NET MVC (C#) dhe
Microsoft SQL Server

Information about aplication

Aplikacioni përdoret për vlerësimin e automjeteve, bën vlerësimin e:
- Automjete me motor nën 3.5 t
- Makinat e transportit mbi 3.5t
- Makinat speciale të punës
- Autobusët

Kategoritë
  • Automjetet
  • Mjetet Speciale
  • Autobus

Ne ofrojmë zgjidhje kreative për klientët tanë,
duke krijuar gjëra që marrin vëmendje dhe domethënëse.

Filloni me ne