Point of sale (POS)

Informacione rreth aplikacionit

Program kompjuterik për dyqane (farmaci), farmaci, dyqane, librari, kozmetikë, punëtori, etj., Që shesin artikuj dhe / ose shërbime me pakicë ose me shumicë.

SHITJA është një program modern kompjuterik i krijuar posaçërisht për bizneset që shesin artikuj me pakicë dhe me shumicë dhe / ose shërbime, për para, përmes kartes bankare ose debit. Softveri është shumë i thjeshtë dhe i thjeshtë për t’u përdorur, softuer për të gjithë dhe plotëson kërkesat për menaxhimin e një kompanie që ka një ose më shumë pika të shitjes. Automatizon punën e menaxherit dhe arkëtarëve. Lehtësoni punën e punëtorëve. Eliminon nevojën për mbikëqyrje ose kontroll të punëtorëve. Rritja e shpejtësisë së shërbimit ndaj klientit. Rritja e profesionalizmit dhe seriozitetit ndaj klientëve, etj.

-Punon me dhe pa printer fiskal
-Menaxhon shitjet,
-Menaxhon hyrjet,
-Punon në një ose më shumë pika të shitjes (si server),
-Gjeneron automatikisht raporte të ndryshme si:

  • Të gjitha stoqet (sendet poseduese),
  • Karta e artikullit
  • Libër i shitjeve
  • Libër i blerjes
  • Fitimet ditore, javore, mujore, vjetore, etj.
  • Ndërrime ditore, javore, mujore, vjetore, etj.
  • Artikujt në konsum etj

Ne ofrojmë zgjidhje kreative për klientët tanë,
duke krijuar gjëra që marrin vëmendje dhe domethënëse.

Filloni me ne