E-commerce

Informata  rreth aplikacionit
Blerja online është një formë e tregtisë e cila i lejon konsumatorët të blejnë direkt artikuj. Ju mund t’i kategorizoni produktet në kategori dhe nënkategori. Produktet mund të filtrohen sipas ngjyrave, madhësive, çmimeve dhe produkteve kryesore. Konsumatori mund të regjistrohet në një formë të veçantë përmes Email ose Facebook, por mund të bëjë blerje edhe nëse nuk është i regjistruar, por ai duhet të japë të dhëna të tilla si: emri, mbiemri, vendbanimi, email, etj., Mundësia e shtimit të produkteve nga konsumatori në karrocë ose në listën e dëshirave. Blerja e produktit mund të bëhet me para në dorë ose me transfer bankar. Konsumatori mund të ndjekë porosinë e tij përmes Id dhe Email.

Ne ofrojmë zgjidhje kreative për klientët tanë,
duke krijuar gjëra që marrin vëmendje dhe domethënëse.

Filloni me ne